Bine ați venit pe site-ul daya.ro. Accesul și utilizarea acestui site sunt supuse următorilor termeni și condiții. Utilizarea acestui site implică acceptarea deplină și necondiționată a acestor termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții, vă rugăm să nu utilizați acest site.

1. Utilizarea și Accesul la Site

1.1. Accesul la site-ul daya.ro și utilizarea acestuia sunt destinate exclusiv pentru informare generală și divertisment. Ne străduim să oferim informații precise și actualizate, însă nu garantăm că toate informațiile de pe acest site sunt complete sau corecte.

1.2. Utilizatorii sunt responsabili pentru asigurarea confidențialității informațiilor de conectare (dacă sunt aplicabile) și pentru orice activitate care are loc sub contul lor.

2. Google Analytics și Google Ads

2.1. Acest site utilizează serviciile Google Analytics pentru a colecta date despre traficul și utilizatorii site-ului în scopuri de analiză și îmbunătățire a experienței utilizatorului. Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu procesarea datelor despre dvs. de către Google în scopurile stabilite în Politica de Confidențialitate a Google.

2.2. daya.ro utilizează, de asemenea, serviciul Google Ads pentru afișarea de reclame pe site-ul nostru. Google poate folosi cookie-uri pentru a afișa reclame bazate pe interesele vizitatorilor noștri. Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor și cu colectarea de către Google a informațiilor despre dvs. în scopurile stabilite în Politica de Confidențialitate a Google.

3. Limitarea Responsabilității

3.1. Site-ul daya.ro și conținutul său sunt furnizate „așa cum sunt”, fără nicio garanție, fie explicită, fie implicită. Ne declinăm orice responsabilitate pentru orice prejudiciu direct sau indirect cauzat de utilizarea sau incapacitatea de a utiliza acest site.

3.2. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru conținutul site-urilor terțe la care se poate accesa prin link-uri de pe daya.ro.

4. Drepturile de Autor

4.1. Conținutul acestui site, inclusiv texte, imagini, design și alte materiale, sunt protejate de drepturile de autor și de alte legi privind proprietatea intelectuală.

4.2. Utilizatorii sunt încurajați să distribuie și să utilizeze conținutul site-ului în scopuri personale, cu condiția să menționeze sursa și să nu modifice conținutul în niciun fel.

5. Modificări ale Termenilor și Condițiilor

5.1. Ne rezervăm dreptul de a modifica sau actualiza acești Termeni și Condiții în orice moment, fără notificare prealabilă. Utilizarea continuă a site-ului după astfel de modificări constituie acceptarea acestor modificări.

Acești Termeni și Condiții sunt supuși legilor din România și orice dispută legată de aceștia va fi supusă jurisdicției exclusive a instanțelor din România.

Ultima actualizare: 12 mai 2023

Pentru întrebări sau clarificări cu privire la acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].