Cât costă să te bronzezi la solar

Bronzatul la solar este o metodă populară printre doamne și domnișoare pentru a obține un ten arămiu, indiferent de sezon. Cu toate acestea, costurile asociate cu bronzatul la solar pot varia în funcție de o serie de factori.

Iată ce trebuie să știi dacă te gândești să vizitezi un salon de bronzat:

Factori care influențează costul

  1. Tipul de solar: Există solare orizontale, unde te poți întinde relaxat, și solare verticale, care sunt considerate mai igienice de unele persoane. De obicei, solarele verticale pot fi puțin mai scumpe.
  2. Tehnologia folosită: Saloanele mai moderne, care folosesc tehnologii avansate pentru a minimiza riscurile asociate cu radiațiile UV, pot avea prețuri mai ridicate. Acestea oferă adesea opțiuni de bronzare mai sigure și mai uniforme.
  3. Durata și intensitatea ședinței: Majoritatea saloanelor oferă pachete bazate pe durata ședinței sau pe numărul de ședințe. Poți alege între o ședință rapidă de întreținere sau pachete cu mai multe ședințe, care adesea vin cu discount.
  4. Locația salonului: Saloanele situate în zone urbane sau în centrele orașelor mari pot avea prețuri mai ridicate comparativ cu cele din orașele mai mici sau de la periferie.

Costuri estimative

Prețurile pentru o singură ședință de bronzat la solar pot varia de la aproximativ 15 lei la 50 de lei sau mai mult, în funcție de opțiunile alese. Multe saloane oferă și abonamente lunare, care pot reduce costul per ședință. Aceste abonamente pot varia de la 100 la 300 de lei pe lună, oferind acces nelimitat sau un număr specific de ședințe.

Sfaturi pentru economisire

Pentru a economisi bani, poți căuta oferte speciale sau pachete promoționale. Multe saloane oferă reduceri semnificative pentru noii clienți sau reduceri sezoniere. De asemenea, este o idee bună să te înscrii la newsletterele salonelor pentru a primi notificări despre promoții.

Considerații de siguranță

Este esențial să ai în vedere și aspectele legate de sănătate când alegi să te bronzezi la solar. Utilizarea excesivă a solarelor poate crește riscul de cancer de piele, inclusiv melanomul. Este important să folosești protecție adecvată și să limitezi frecvența ședințelor pentru a reduce riscurile.

Lasă un comentariu