Compania de teatru D'AYA

Trupa


Pareri despre "Un spectacol de teatru"...

Andreas Petrescu ( Bandreas ) - " Cineva, mult mai celebru decat noi toti, spunea ca "Un spectacol de teatru"este o parere in sine. Ce mai este el ? Este o scuza, o motivatie, o dorinta, o bucurie, o sansa, un multumesc ca existam acolo unde am visat, ca suntem impreuna si ca vedem in fiecare searaoameni razand.Oameni aproape fericiti. Eu am nascut un copil.Un pic nebun, un pic ciudat. Regizoarea mea l-a educat, l-a invatat sa mearga si acum ne da la toti peste nas.". Andreas a terminat actorie la Universitatea de Arta Teatrala si Cimematografica "I.L.Caragiale "Bucuresti la clasa profesoarei Sanda Manu in urma cu cinci ani, este un romantic si un optimist incurabil,a mai jucat de la absolvire in doua spectacole la Teatrul Luni de la Green Hours, intre timp a terminat si Dreptul iar duminica de la ora 14 se da in spectacol pe OTV la "Nu te supara frate! si in rest...joaca si se joaca cu patima si daruire!

Ioana Marchidan ( Tichi ) - " Era o data o fata blonda, care n-avea ochi, n-avea nici nas, nici gura, nu avea nici par. Doar conventional i se spunea ca e blonda. Fata nu avea nici burta, nici sira spinarii, nici maini, nici picioare. Nu avea nimic.Asa ca hai sa nu mai vorbim despre ea." Ioana are 22 de ani, este anul IV la coregrafie, semneaza spectacole de trei ani, danseaza accidentata, are un spirit viu si energic care intretine atmosfera vie in gasca si intr-un moment de sinceritate a marturisit: "Cand am intrat in acest spectacol mi-am dat seama ca lumea teatrala nu este o joaca. Timp de o ora spatiul scenic devine un camp de flori nemuritoare. Contrar replicii din piesa "Teatrul va muri in curand", finalul piesei demonstreaza a nu stiu cata oara, ca Teatrul nu va muri niciodata."

Claudia Negroiu ( Piticu ) - Ea a gasit textul lui Rica Manea si a venit si l-a propus. Se astepta insa sa primeasca un alt rol, rolul actritei, in nici un caz al absolventei. Viziunea regizoarei insa a surprins-o dupa care la repetitii a provocat-o. Acum, cand spectacolul se joaca, o incanta pentru ca produce de fiecare data ropote de ras si aplauze."Fiecare intalnire cu "Un spectacol de teatru" ma solicita si ma bucura nespus de mult. Vreti sa radem putin ? Haideti sa radem impreuna!. Vorba englezului: "Life is so short to be sad".In Coreea, la primul spectacol pe ploaie torentiala a facut din momentul de step un rotual iar la Timisoara, a intrat in spectacol, avand medicii de la salvare in cabin. Pasiunea pentru teatru si bucuria de a juca acest spectacol nu au limita.

Chris Simion ( Printesa ) - Eu ca persoana fizica, nu exist. Exista doar creatia mea. Daca merita ceva din ceea ce am lasat in urma ? Pai asta o pot spune numai aplauzele oferite de spectatori sau numarul de carti vandute si cautate de cititorii mei. Oricum miza ramane intotdeauna aceeasi: sa ii arati celui de langa tine drumul spre frumos. Am invatat patru ani pentru Psihologie. In ultimul an de liceu am fost pentru prima data la teatru. Si tot atunci am simtit ca asta trebuie sa urmez, ca numai asa pot sa daruiesc celorlalti un gram de frumos. Mi-am cautat si drumul si sufletul mult, dar in momentul in care le-am gasit, nu am putut sa ma abat. Indiferent de obstacole, de crize, de desertaciune sau de absolut, am mers mai departe purtandu-mi cu credinta, demnitate si umilinta crucea. In Infinit nu exista popas. Daca ai obosit, rasuflarea se face din mers. Iar arta ... arta nu este facuta pentru oricine. Arta este facuta pentru cei care se simt nenorociti fara ea.


Actori, scenografi, regizori care colaboreaza sau au colaborat cu noi:

Adriana Trandafir, Cristi Iacob, Gabriela Iacob, Vitalie Bichir, Ioana Marchidan,

Maia Morgenstern, Antoaneta Cojocaru, Tudor Aaron Istodor, Ela Ionescu, Adrian Anghel, Ioana de Hillerin, Mihai Marinescu, Carmen Lopazan si Gabriel Fatu

Rodica Ionescu, Raluca Oprea, Orodel Olaru,

Maria Teslaru, Mara Nicolescu, Dragos Bucur, Daniel Popa, Tania Popa, Medeea Marinescu, Mihaela Mihai, Tiberiu Paun, Cosmin Selesi, Dan Helciug, Andreas Petrescu, Claudia Negroiu, Simona Ghita, Alexandru Gheorghiu, Radu Solcanu, Tora Vasilescu, Monica Davidescu, Adrian Vancica, Adriana Dragut, Nadiana Salagean, Vlad Zamfirescu, Mihaita Calota, Raluca Robu, Radita Rosu, Manuela Golescu, Romulus Neagu, Ema Ciobanu,Filip Ristovski, Florian Ghimpu, Doina Levintza, Mirela Traistaru, Adriana Raicu Petre, Marius Galea, Stefana Zamfirescu, Cuzin Toma,

Alexandru Abagiu, Ovidiu Buta,Adina Mastalier, Lian Ionesco, Dan Vezentan, Ana Alexandra Blidaru, Puiu Serban.


  ©2004-2018 D'AYA