Compania de teatru D'AYA

Reprezentatii

Iubire confort 2


 

In curand....la Centrul Cultural al Primariei Sector 2!

”Exista trei feluri de ignoranta: a nu sti ceea ce trebuie sa stii, a sti prost ceea ce trebuie sa stii si a sti ceea ce nu trebuie sa stii” (Descartes). Personajul meu se zbate intre disperare, dezamagire, teama, resemnare si debusolare...
Olimpia OLARI


Cand am considerat ca e aproape gata, am invitat cativa apropiati si, “ne-am dat in spectacol”. Dupa vizionare, un prieten a venit si m-a felicitat sincer: “Bravo, excelent, ati fost super. Te prinde perfect rolul prostului. Ma uitam la tine si imi spunem: da, ma, el e...”
Cred ca ar putea fi si asta, insa, in profunzimea lui, personajul meu se orienteaza perfect, traind destul de curat imperfectiunea unei lumi extrem de murdare...

Gabriel FATU

M-am trezit cu un telefon de la Gabriel Fatu, intr-o seara, tarziu. Mi-a spus ceva de Teatrul de Comedie, ca Horatiu Malaele ar fi interesat de piesa mea, pe care o citise cu niste ani in urma... Ramasese sa ma sune a doua zi sa-i trimit piesa pe mail. Ajunsa acasa am intrat pe google si am descoperit ca domnul Fatu e celebru pentru farsele sale. „O, îmi zic, e clar, sunt victima unui complot”. M-am eschivat câteva zile, tot spunandu-i ca piesa nu e gata, ca necesita niste modificari. Nu credeam o boaba din povestea pe care mi-o insira el. Pâna într-o zi in care ma trezesc cu un telefon de la domnul Malaele în persoana, care imi spune ca nu e vorba de nicio farsa, ci de un proiect pe care il planuieste. Uau! Nu pot sa descriu cât am fost de fericita. O luna mai tarziu, am fost.... invitata la spectacol. Enjoy!
Nicole DUTU

Piesa de teatru "Iubire confort 2" este o provocare. Un text contemporan scris de o tanara autoare, jucat de actori tineri, in care multe dintre problemele lor apar in textul acesta, probleme cu implicatii sentimentale, sociale si existentiale. Spatiul sustine latura realista a piesei insistand pe detalii
Puiu ANTEMIRDe obicei stau urcat intr-un copac... asta de pe cand eram copil si era cat pe ce sa ma rupa o turma de porci salbatici... Cateodata cobor pe furis si, tot pe furis "comit" cate un gest impotriva acestor patrupede... Asa s-a intamplat si acum - am simtit nevoia sa creez cateva imagini din viata si comportamentul patrupedelor.
S-a nascut "IUBIRE CONFORT 2"!
In acest demers, i-am avut alaturi pe cei doi temerari - nemaipomenitul Gabriel Fatu si minunata Olimpia Olari, pe care-i iubesc, iar talentatei autoare, Nicole Dutu, ii multumesc pentru ocazia oferita.
In ceea ce priveste spectatorii, nu-mi fac temeri, se vor gasi destui care sa coboare din copacul personal ca sa vina si sa "guste", in toate anotimpurile, din deliciile sarbatorilor de iarna... La multi ani tuturor!

Florin ZAMFIRESCU

Va aflati in fata unei piese ce vorbeste, cu candoare, cinism si mult umor, despre natura fatarnica si discontinua a naturii umane. Iubirea –un cuvant prabusit la picioarele Interesului. Daca ,,scena este oglinda lumii”, iata cartea dumneavoastra de identitate. Buna, rea, va seamana!
Horatiu MALAELE


  ©2004-2018 D'AYA