Compania de teatru D'AYA

Reprezentatii

Mecanica inimii
foto Silvia Dumitrache si Mihaela Petre
 

dupa Mathias Malzieu

Una dintre cele mai frumoase povesti din literatura contemporana...
Un basm, o iluzie, o parte din realitatea fiecaruia...

2 Iulie, ora 19, Teatrul "L.S. Bulandra", Sala Liviu Ciulei

Durata: 1h 40 min. Biletele se gasesc la Casa de bilete a teatrului.

Distributia: MARIUS MANOLE, MARIAN RALEA, MAIA MORGENSTERN, MEDEEA MARINESCU / DANA ROGOZ / CORINA MOISE si SERBAN PAVLU / ALEXANDRU BOGDAN / COSMIN DOMINTE.

Dramatizarea si regia: CHRIS SIMION

Scenografia: Adina Mastalier

Concept şi realizare video: Imelda Manu & VFX Alexandru Andreica
Muzica: Alexandru Andrei
Coregrafia: Irina Strungareanu

Replici din piesa:

“Daca un om nu te iubeste cum te astepti tu sa te iubeasca, nu inseamna ca nu te iubeste. Dar daca un om te iubeste altfel decat ai tu nevoie, nu ezita sa cauti dragostea care poate sa te faca fericit.”“Tu nu ai voie sa stai de vorba cu nicio fetita. Inima ta e mai subreda decat celelalte inimi si asa va fi intotdeauna. Mecanismul ceasului nu poate filtra emotiile tot atat de bine ca tesuturile. Trebuie sa fii foarte atent. Ceea ce s-a intamplat cand ai vazut-o pe micuta cantareata nu face decat sa imi adevereasca temerile. Dragostea este periculoasa pentru tine.”

“O sa platesti cu multa sufeinta intreaga bucurie care te cuprinde cand iubesti. Si cu cat vei iubi mai mult, cu atat durerea pe care o vei simti va fi si mai ascutita. Mecanica inimii tale va sari in aer. Eu ti-am pus ceasul, asa ca stiu pe dinafara cat poate duce. Dar nu e destul de voinic sa indure chinurile dragostei.”

“Ai rabdare. Nu ai voie sa grabesti pe nimeni. Ti-am mai zis ca trucurile nu reusesc intotdeauna. Asa ca mai bine deschizi ochii si abia pe urma traiesti senzatii tari. Nu stii un lucru elementar despre fete. La inceput sunt ca vremea la munte: total imprevizibile. Trebuie sa ai tact, strategie.”

“Viata merge inainte dar asta nu inseamna sa fiu intru-totul de acord cu ea.”

Detalii la casa de bilete a teatrului L.S.Bulandra 0372.113.723 / 0727.100.856 sau pe www.bilete.ro.
Cost: 50 RON
Durata: 1h 50 min


  ©2004-2018 D'AYA