Compania de teatru D'AYA

Reprezentatii

Hoţii de frumuseţe






















 

PREMIERĂ MONDIALĂ


Pentru prima data in lume se realizeaza un spectacol de teatru dupa HOTII DE FRUMUSETE, romanul celebrului scriitor francez Pascal Bruckner.

NOU! PREMIERA 2014!

In curand la Teatrul de pe Lipscani
Biletele se gasesc pe www.bilete.ro

Distributia: Florin Zamfirescu, Medeea Marinescu, Ioana Pavelescu, Stefana Samfira, Radu Micu, Ionut Niculae.


Echipa filmare videoproiectie: Regie: Liviu Craciun; Operator: Dragos Hanciu; Sunet/ montaj: Diana Radulescu, Alexandra Furdui. Asistent locatie: Robert Braga. Miscare scenica: Irina Strungareanu. Asistent regie: Silvia Dumitrache


Suport tehnic & concept video-proiectie: 360 Revolution

Scenografia: Adina Mastalier


Dramatizarea si regia artistica: CHRIS SIMION


O productie Fundatia Compania de Teatru D’ AYA & Asociatia Inspira


Parteneri Compania de Teatru D’AYA: Tuca, Zbarcea & Asociatii, E.ON, Lafarge Romania, Best Pharma, 360 Revolution.

Parteneri media: Radio Guerrilla, 24FUN.

Mentiune: Scenografia spectacolului aduce o inovatie pentru teatrul din Romania. Este primul spectacol de teatru realizat pe o scena romaneasca unde o parte din decor este virtual, creat pe calculator si redat de o tehnologie moderna asigurata de 360 Revolution.

In fiecare dintre noi exista un hot de frumusete. Si in fiecare dintre noi exista un moment in care acest hot isi da cagula jos si se intreaba: “Cand incepi sa te nasti cu adevarat? Exista tinerete vesnica? Ce inseamna prietenia si tradarea? Furand frumusetea altei persoane reusesti sa fii fericit? Poti sa iubesti pe cineva cu adevarat?”

La 20 de ani frumusetea este o evidenta, la 50 o recompensa , la 70 un miracol. Frumusetea îi da unei fiinte omenesti statutul unei opere de arta, dar un fleac o poate transforma pe regina de ieri, intr-o zdreanta.

Povestea hotilor de frumusete este povestea faptelor noastre, a fricilor, a frustrarilor, povestea a ceea ce simtim, a ceea ce intelegem.


HOTII DE FRUMUSETE este recunoscut ca fiind cel mai important text literar al lui Pascal Bruckner, desi celebritatea si-a asigurat-o prin “Luni de fiere”, carte dupa care binecunoscutul regizor Roman Polanski a realizat filmul “Luna amara” distins in 1992 cu Premiul Oscar.


Cost bilet: 50 de lei

Informatii si rezervari: 0727.100.856

Biletele se gasesc on line si la Casa de Bilete a Teatrului Evreiesc zilnic intre 10-13 si 17-19. Tel 0727.100.856, 0740.787.693


Sponsori


  ©2004-2018 D'AYA